Obrázek kategorie Repre4sc Blog

Repre4sc Blog

Aneb co se u nás děje...

Nová kolekce Jaro/Léto 2023 je kompletně online!

Přinášíme novou kolekci plnou vychytaných designů. Mrkni na to a vybav se na léto ve stylu a do pohodlíčka...

Tak jo, je to tady! Očekávaná kolekce na jaro/léto 2023 je právě online! Jako obvykle obsahuje všechny Tobě dobře známé varianty pánských trenek, tzn. trenky s vytkávanou gumou, trenky s všitou gumouboxerky SPORT. Stejně tak v nové kolekci najdeš taky dámské trenky, kde ale najdeš navíc kromě vytkávané gumy s "kraječkou" nově taky variantu s gumou všitou stejně jako u pánských.

Dámské trenky celkově prošly výraznější úpravou. Nově kromě zmiňované varianty s všitou gumou, pak došlo k úpravě střihu. Dámské trenky dostaly vyšší pas (od bokovek do pasu) a celkově ještě volnější/pohodlnější střih sedu a nohavic. Nové dámské trenky jsou tak ještě pohodlnější a o to tady jde především.

Další novinka se týká také ještě dámských trenek a to, že poprvé jsou v nabídce kostkované dámské trenky. Doteď byly kostkované trenky a trenky s všitou gumou jen v pánské verzi, ale na četná přání našich věrných zákaznic jsme se rozhodli vyjít vstříc a tyto dvě změny podpořili. STOP DISKRIMINACI, odteď jsou nabídky variant pro všechny stejné ;-)

 

 

 

Jak trenky sedí a jak vypadá správná pohodička? Na to se můžeš podívat ve videu, které má na svědomí náš parťák Onder Šustík

 

 

 

Jak vypadají trenky v reálu se můžeš mrknout taky v lookbooku, který má na svědomí jako obvykle náš lifestyle fotograf Ondra Duffek

 

 

 

Vyber si z motivů potištěných pánských trenek, dámských trenek potištěných nebo kostkovaných nebo pánských boxerek SPORT design, který se k Tobě nejvíc hodí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ať už jsou Tvé preference jakékoli, tak věz, že jako obvykle všechny trenky můžeš namixovat do výhodného 3PACKuušetřit tak 200 Kč za každou trojici.

Mixovat můžeš dle libosti, pánské s dámskými nebo trenky a boxerky nebo od každého jedny. Vždy to bude znamenat že jakmile budou v košíku troje, tak automaticky odečítáme dve stovky :-)

 

 

 

 

Užívej léto a nezapomeň nás sledovat na Instagramu, Facebooku a nově taky na TikToku ;-)

Za RPSNT team Žaneta Z.