Obrázek kategorie Repre4sc Blog

Repre4sc Blog

Aneb co se u nás děje...

RPSNT Pirate Stage na HIGH JUMPu 2023

Tradičně vyrážíme s celou RPSNT partou na High Jump do Hříměždic a i letos bereme s sebou celou stage...

RPSNT Pirate stage - High Jump 2023

Z kalendáře na Tebe svítí datum 4.-5.8. 2023 a Ty už víš, co za chvíli příjde... Samozřejmě se bavíme o top akci léta - High Jump 2023! My máme jasno a tradičně s celou RPSNT partou vyrážíme do Hříměždic už v pátek 4.8. a vezeme s sebou kromě oficiální High Jump kolekce taky RPSNT Pirate Stage s našlapaným hudebním programem.

Neznáš High Jump? Nevěříme, ale pro jistotu si pojďme říct, co Tě letos čeká a nemine.

Letos se v lomu v Hříměždicích uskuteční už 24. ročník závodů v extrémních skocích do vody s krycím názvem High Jump, kterých se tradičně zúčastní největší špičky extrémního skokanského sportu z celého světa. Těšit se můžeš na neuvěřitelný skoky z výšky více než 25 metrů, spousta doprovodného programu včetně velmi oblíbených placáků nebo flyboard show Petra Civína a samozřejmě velká afterparty v podobě několika hudebních podií.

Když už jsme u afterparty, tak jednu stage budeme letos mít pod palcem my - RPSNT Pirate Stage, kde se můžeš připravit na pořádnou dávku muziky od DJs, co za to umí vzít a roztancovat i lenochoda.

RPSNT Pirate stage - High Jump 2023 - Line up

K tanci a poslechu Ti zahraje klasická RPSNT Family trojice FUUSE - ONDRASH - FORREST PINE, po nich štafetu převezme dobře známý DJ Poeta a pak už se můžeš těšit na pořádnou porci dnb, kterou Ti naservírují RIDO, MADFACE, HALBAX, PHONETICK a MARKEE LEDGE.

O atmosféru během celého dne se postará DJ EL MARSEL s hostem DJ ANDRAVE

Oficiální kolekce RPSNT High Jump 2023

Tak jako každý ročník jsme si i letos pro Tebe společně s High Jump partou připravili oficiální tématickou kolekci s názvem High Jump FELLAZ, ve které letos najdeš pánská trika, dámská trika a tílka. Více o letošní kolekci najdeš v kategorii High Jump kolekce, kde najdeš i starší kolekce, které se Ti budou hodit do sbírky ;)

Jak vypadá High Jump a RPSNT Pirate stage

Chceš vidět atmosféru High Jumpu? Mrkni na video od Petra Klempy, který to s námi zažil na vlastní kůži a navíc hříměždický příběh zachytil ve videjku:

Kompletní info a program závodů samozřejmě hledej na www.highjump.cz a na jejich IG @highjumpcz

Měj se super a vidíme se 4.8. v Hříměždicích!